Mini Lift

De Mini lift behandeling voor het gezicht
Is een Cosmetische Face Lift en geen masker
Geeft na 1 behandeling een duidelijk zichtbaar en voelbare verbetering
Is geschikt voor iedere huidsoort en iedere leeftijd

 

Wat is Mini Lift?

Mini Lift is een cosmetische lift behandeling en “passieve gymnastiek” voor het gezicht, de handen en het lichaam, gebaseerd op de Aloe Vera plant (Aloe Barbadensis). Tijdens de behandeling worden de opperhuid en de dieper gelegen lagen geactiveerd en wordt de microcirculatie aangezet. Hierdoor worden indirect zowel de stofwisseling als de vochtcirculatoe verbeterd en rimpelvermindering bewerkstelligd.

Kortom: de huid krijgt een gezonder en strakker aanzien.

 

Is het onschadelijk?

Ja. De samenstelling van de producten is volkomen biologisch en organisch. Alle gebruikte grondstoffen zijn puur, zonder toevoeging van schadelijke chemicaliën.

 

Wanneer zie ik resultaat?

Direct na de eerste behandeling is het verschil duidelijk zichtbaar en voelbaar! Binnen de grenzen van de mogelijkheden van een cosmetische behandeling brengt Mini Lift een spectaculaire verbetering.

“Service met een hoofdletter S.”


Beautysalon Marja van Druten biedt sinds1976 professionele schoonheids- en medisch pedicure behandelingen. Iets wat zij, nog iedere dag, met veel plezier doet.

“Wij zijn gespecialiseerd in pedicure, in het bijzonder medisch pedicure, de diabetische voet en bieden diverse behandelingen.

Inmiddels zit ik al bijna 40 jaar in het vak. Ik ben begonnen als afgestudeerd drogist om vervolgens het schoonheids- en pedicure vak in te gaan. Daarin heb ik de kans gekregen om 4 jaar lang als examinator bij Pharmacon werkzaam te zijn. geweest. Daarnaast is de salon gecertificeerd geweest als 1 van de weinige in Nederland, vergelijkbaar met de iso-norm

In al die tijd heb ik geleerd dat het belangrijk is om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Momenteel is er veel aandacht voor medisch pedicure. Door de afgeronde opleiding ben ik in staat om de zogeheten complexere voet en nagel problemen op te lossen. Lees meer hierover op de medisch pedicure pagina“

Nieuwe klanten beautyvoordeelpas, lees meer hierover in de Webshop!